marți, 4 iulie 2017

B & B BED & BREAKFAST

B & B BED & BREAKFAST este marca inregistrata din 28-11-2001 la OSIM. Titular pentru marca B & B BED & BREAKFAST este ASOCIATIA ROMANA PENTRU CAZARE SI TURISM ECOLOGIC BED AND BREAKFAST care in data de 28-11-2001 a constituit depozitul cu numarul M 2001 05966 in vederea inregistrarii acestei marci. Marca B & B BED & BREAKFAST a fost publicata in Buletinul oficial de proprietate industriala, sectiunea Marci nr 7/2002 pentru clasa/clasele NISA: 16 18 26 35 41 42 43 44

Clasa NISA: 16
Hartie, carton si produse din aceste materiale, necuprinse in alte clase; produse de imprimerie; articole pentru legatorie; fotografii; papetarie; adezivi ( materiale colante ) pentru papetarie sau menaj; materiale pentru artisti; pensule; masini de scris si articole de birou ( cu exceptia mobilelor ); materiale de instruire sau invatamint ( cu exceptia aparatelor ) ; materiale plastice pentru ambalaj ( necuprinse in alte clase ) ; caracter tipografice, clisee.

Clasa NISA: 18
Piele si imitatii din piele, produse din aceste materiale, necuprinse in alte clase, piei de animale; geamantane si valize; umbrele, umbrele de soare, bastoane; bice si articole de selarie.

Clasa NISA: 26
Dantele, broderii, panglici si sireturi; nasturi, capse, copci, ace si ace cu gamalie; flori artificiale.

Clasa NISA: 35
Publicitate; gestiune afacerilor comerciale; administratie comerciala; lucrari de birou; import-export, lant de magazine.

Clasa NISA: 41
Educatie; instruire; divertisment; activitati sportive si culturale.

Clasa NISA: 42
Servicii stiintifice si tehnologice, precum si servicii de cercetare si de creatie, referitoare la acestea; servicii de analiza si cerectare industriala, crearea si dezvoltarea calculatoarelor si a programelor de calculator.

Clasa NISA: 43
Servicii de alimentatie publica; servicii de cazare temporara.

Clasa NISA: 44
Servicii medicale; servicii veterinare; servicii de igiena si de ingrijire a frumusetii pentru oameni sau animale; servicii de agricultura, horticultura si de silvicultura.