miercuri, 26 iulie 2017

CAPTAIN CRANTZ

CAPTAIN CRANTZ este marca inregistrata din 03-01-2002 la OSIM. Titular pentru marca CAPTAIN CRANTZ este SC DOBROGEA SA care in data de 03-01-2002 a constituit depozitul cu numarul M 2002 00007 in vederea inregistrarii acestei marci. Marca CAPTAIN CRANTZ a fost publicata in Buletinul oficial de proprietate industriala, sectiunea Marci nr 7/2002 pentru clasa/clasele NISA: 5 30 35 43

Clasa NISA: 5
Produse farmaceutice si veterinare; produse igienice pentru medicina; substante dietetice de uz medical, alimente pentru sugari; plasturi si materiale pentru pansamente; materiale pentru plombarea dintilor si pentru mulaje dentare; dezinfectante; produse pentru distrugerea animalelor daunatoare; fungicide, ierbicide.

Clasa NISA: 30
Cafea, ceai, cacao, zahar, orez, tapioca, sago, inlocuitori de cafea; faina si preparate facute din cereale, piine, produse de patiserie si cofetarie, inghetata comestibila; miere, sirop de melasa; drojdie, praf de copt; sare, mustar; otet, sosuri ( condimente ); mirodenii; gheata.

Clasa NISA: 35
Publicitate; gestiune afacerilor comerciale; administratie comerciala; lucrari de birou; import-export, lant de magazine.

Clasa NISA: 43
Servicii de alimentatie publica; servicii de cazare temporara.