duminică, 2 iulie 2017

LA DORNA BIO UNT

LA DORNA BIO UNT este marca inregistrata din 26-11-2001 la OSIM. Titular pentru marca LA DORNA BIO UNT este DORNA LACTATE SA care in data de 26-11-2001 a constituit depozitul cu numarul M 2001 05945 in vederea inregistrarii acestei marci. Marca LA DORNA BIO UNT a fost publicata in Buletinul oficial de proprietate industriala, sectiunea Marci nr 7/2002 pentru clasa/clasele NISA: 5 29 35 39 43 44

Clasa NISA: 5
Produse farmaceutice si veterinare; produse igienice pentru medicina; substante dietetice de uz medical, alimente pentru sugari; plasturi si materiale pentru pansamente; materiale pentru plombarea dintilor si pentru mulaje dentare; dezinfectante; produse pentru distrugerea animalelor daunatoare; fungicide, ierbicide.

Clasa NISA: 29
Carne, peste, pasari, vinat; extracte din carne, fructe si legume conservate, uscate si fierte; jeleuri, dulceturi, compoturi; oua, lapte si produse lactate, uleiuri si grasimi comestibile.

Clasa NISA: 35
Publicitate; gestiune afacerilor comerciale; administratie comerciala; lucrari de birou; import-export, lant de magazine.

Clasa NISA: 39
Transport; ambalare si depozitarea marfurilor; organizarea de calatorii.

Clasa NISA: 43
Servicii de alimentatie publica; servicii de cazare temporara.

Clasa NISA: 44
Servicii medicale; servicii veterinare; servicii de igiena si de ingrijire a frumusetii pentru oameni sau animale; servicii de agricultura, horticultura si de silvicultura.