joi, 17 august 2017

ASOCIATIA NATIONALA CULTUL EROILOR ROMANIA

ASOCIATIA NATIONALA CULTUL EROILOR ROMANIA este marca inregistrata din 17-01-2002 la OSIM. Titular pentru marca ASOCIATIA NATIONALA CULTUL EROILOR ROMANIA este ASOCIATIA NATIONALA CULTUL EROILOR (ANCE) care in data de 17-01-2002 a constituit depozitul cu numarul M 2002 00208 in vederea inregistrarii acestei marci. Marca ASOCIATIA NATIONALA CULTUL EROILOR ROMANIA a fost publicata in Buletinul oficial de proprietate industriala, sectiunea Marci nr 7/2002 pentru clasa/clasele NISA: 16 37 41 45

Clasa NISA: 16
Hartie, carton si produse din aceste materiale, necuprinse in alte clase; produse de imprimerie; articole pentru legatorie; fotografii; papetarie; adezivi ( materiale colante ) pentru papetarie sau menaj; materiale pentru artisti; pensule; masini de scris si articole de birou ( cu exceptia mobilelor ); materiale de instruire sau invatamint ( cu exceptia aparatelor ) ; materiale plastice pentru ambalaj ( necuprinse in alte clase ) ; caracter tipografice, clisee.

Clasa NISA: 37
Constructii; reparatii; servicii de instalatii.

Clasa NISA: 41
Educatie; instruire; divertisment; activitati sportive si culturale.

Clasa NISA: 45
Servicii juridice; servicii de siguranta pentru protejarea bunurilor si indivizilor; servicii personale si sociale oferite de catre terti destinate sa satisfaca nevoile indivizilor.